Onze huiswerkbegeleiding

is anders dan anders

Met warmte en humor dagen wij leerlingen uit tot efficiënt huiswerk maken en zélf verantwoordelijkheid nemen voor hun schoolwerk. Om zo lange dagen oppervlakkig turen te veranderen in écht iets leren.

duurzaam anders leren leren

Niet ‘als ik maar lang bezig lijk, is het goed’ maar maximaal twee uur per dag efficiënt aan de slag.  Met warmte en humor dagen wij de leerling uit zich van alles af te vragen, waardoor hij zich echt in het schoolwerk gaat verdiepen, en er zelfs motivatie voor gaat krijgen. Dit zorgt voor een blijvend betere werkhouding.

Waarom doen wij dat zo?

maatwerk

wij bieden iedere leerling een steeds aan te passen combinatie van intensieve en reguliere huiswerkbegeleiding.  Zo kun je groeien in zelfstandigheid, motivatie en vaardigheden.

We starten overigens altijd met een maand intensieve begeleiding, zodat we de leerling goed leren kennen en de vinger snel op de zere plekken kunnen leggen.

Lees meer over intensieve begeleiding

Lees meer over reguliere begeleiding

oudercursus

Voor dappere ouders is er de cursus ‘Don’t try this at home‘. Confronterend, maar wie wil leren hoe je ook thuis duwen en trekken kunt veranderen in respectvol uitdagen en samen lachen, is van harte welkom.