Orthopedagogisch
Centrum Het Kabinet (opgericht in 2006) is expert op het gebied van leren en ontwikkelen. Wij zijn er voor leerling, ouders en school. Wij staan al 10 jaar voor korte doorlooptijden, duidelijk advies en kwalitatief hoogwaardige zorg en begeleiding.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij alle zorg rondom leerproblemen onder één dak. Wij bieden zowel onderzoek als begeleiding door gekwalificeerde orthopedagogen/ psychologen en gedreven huiswerkbegeleiders. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verschillende themabijeenkomsten en workshops, zowel voor ouders als professionals.

In een vertrouwde en inspirerende omgeving wordt uw kind begeleid naar betere resultaten. Onze onderzoeken worden uitgevoerd in een gezellige en vertrouwde omgeving waar uw kind zich snel op zijn gemak zal voelen.

Het team

Het team van het OC Het Kabinet bestaat uit orthopedagogen en psychologen, professionals uit het onderwijsveld en gedreven huiswerkbegeleiders. Al onze medewerkers hebben een passie voor onderwijs en de wil om het beste uit uw kind te halen.

 

 

 

 

 


Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen zijn wij aangesloten bij onze beroepsvereniging de NVO.

Onze privacyverklaring vindt u hier. 


Bekijk ook:

Bereikbaarheid en toegankelijkheid
Openingstijden
Vacatures