Testimonials

”Mede door
jullie toedoen is onze zoon
 met een mooie lijst cijfers aan de eindstreep gekomen, zonder tekortpunten, dat had ik niet verwacht”

Door: B. Westerbeek (Utrecht)

 

Dank voor de snelle toezending van de NIO-uitslag. Wij zijn bijzonder blij met het resultaat. Ook hebben wij de manier van werken en ontvangst als prettig ervaren. Hartelijk dank daarvoor

Door: Fam. Bouwman (Leidschendam)

 

Het rapport was ontzettend duidelijk, en we zijn er dus erg tevreden over. Knap dat er in zo’n korte tijd zo’n uitgebreid beeld van Rosa naar voren is gekomen. We zijn blij dat we bij haar de test hebben laten afnemen.

Door: Corine Houdijk (Vlaardingen)

 

Loes en Jocelyne bedankt! We zijn erg blij met het rapport en hopelijk gaat Brian het beter naar zijn zin hebben op de nieuwe school.

Door: Wiebe en Marloes (Nieuwegein)

 

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie snelle handelen en goede advies. Kim heeft nu aparte begeleiding op school en het gaat hartstikke goed.”

Door: Kees van Zomeren (Dordrecht)

 

Wij zijn blij. Vincent mag toch naar 4 VWO. Bij deze nogmaals dank voor de vlotte en vooral ook de meelevende afwikkeling van de test.

Door: Jan en Marieke van Tricht (Anna Paulowna)

 

Voor onze dochters is het een ondersteuning en niet omdat zij hun huiswerk anders niet maken. Ze voelen zich er prettig en het geeft hun een gezonde dosis vertrouwen om de toetsen succesvol te kunnen maken. Het is heel leuk om te zien hoe goed Het Kabinet de kinderen doorheeft.”

Door: Leontien Klaassen (Utrecht)

 

Zeer persoonlijke, en prettige begeleiding van onze zoon, met oog voor de persoon van de leerling, een positieve benadering, waardoor onze Jan gestimuleerd werd hard te werken voor een goed resultaat.

Door: Nicole Bastiaans (Utrecht)

 

Leerling met moeder